Ook Egypte verkoopt iPhone 3G
Redactie

De iPhone 3G is inmiddels toch echt wel een product wat wereldwijd verkocht wordt, naast de ongeveer 80 landen die de iPhone al eerder verkochten is er vandaag weer een nieuw land bijgekomen: Egypte, het land van de piramides, en het land zonder GPS?

De iPhone 3G die in Egypte verkocht zal gaan worden zal niet beschikken over GPS, dat normaal in de iPhone ingebouwd zit. De Italiaanse iPhone-site iSpazio schrijft dat dit op last van de Egyptische overheid is gebeurd.

De iPhone 3G zal verkocht worden met een van de drie abonnementen van €21, €35, en €50*

*150, 250, en 350 Egyptische Pond
[ad#daan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joppe

  Het land zonder GPS? Waarom is er geen GPS in Egypte?

 • Alexander

  Natuurlijk is er GPS in Egypte, die satellieten beslaan de hele wereld, dus ook Egypte. Zouden ze 3G bedoelen?

 • Jaimie

  GPS hebben ze sowieso, en de fix krijg je ook gewoon (tenminste in okt nog wel in Cairo en Hurghada ;-)) Bij mijn weten hebben ze ook gewoon 3g, misschien bedoelen ze de WERKING van mobiel internet…in mijn 4 weken durende vakantie heb ik vodafone internet niet aan de praat gekregen op mijn Nokia N82 met telkens de melding “unknown device”…waarschijnlijk hetzelfde lot voor de iphone.

 • robert

  ik denk dat het gewoon gaat om een software mod zodat GPS niet in de iPhone lijkt te zitten, er zijn via google wel meer meldingen te vinden van telefoons waar de GPS functionaliteit uit gesloopt is…

 • Jeroen (iPhoned)

  Er wordt wel degelijk GPS bedoeld. GPS apparaten zijn namelijk verboden in Egypte, omdat deze gezien worden als militair gevaarlijk. Ook in andere landen was dit voorheen het geval, tot begin jaren ’90.

 • Pingback: iPhone in Egypte écht zonder GPS | iPhoned.nl()