Ontwikkelaars kunnen updates inplannen

Apple heeft gisteren aangekondigd dat ontwikkelaars updates kunnen inplannen vanaf deze week. Dit kan door een update van Version Release Control. Het lijkt misschien niet zo handig, maar er zijn wel toepassingen voor de verzinnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan updates die speciaal voor bepaalde feestdagen zijn gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Updates voor feestdagen en evenementen

Als ontwikkelaars een speciale update hebben voor feestdagen en evenementen, is het vervelend als deze versie na deze dagen ook nog in de App Store staat. Vanaf deze week kunnen ze alvast een update inplannen, waardoor deze bijvoorbeeld in de App Store staat op het precieze moment dat de feestdag of het evenement voorbij is.

TomTom

TomTom heeft op dit moment erg veel applicaties in de App Store staan. Als ze een update uitbrengen, kan het zo zijn dat de update van de ene applicatie pas drie dagen later verschijnt dan die van de de andere applicatie. Dit wekt bij sommige gebruikers irritaties op. TomTom kan vanaf nu dus de updates ook inplannen, waardoor alle updates netjes tegelijk in de App Store verschijnen.

Bron: Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.