Placeholder
Redactie

Over het App Store toelatingssysteem is al veel gezegd. Toen Google Voice om minimale redenen werd afgewezen was het raak. Het toelatingssysteem was niet goed opgebouwd werd gezegd. De ontwikkelaar van iFart, de applicatie waarmee je scheten kan laten horen, heeft een nieuwe applicatie gemaakt: ka-ching. Een applicatie waarin je alleen een groene knop ziet. Als je erop drukt hoor je een ‘ka-ching’ geluidje. Deze is afgewezen omdat het volgens Apple te weinig functies had. Maar de rest dan?

Filmpje

Deze ontwikkelaar, Joe Comm, heeft een filmpje gemaakt waarin hij tegen Steve Jobs zegt dat er genoeg andere applicatie’s zijn in de App Store die ook helemaal niets kunnen. Denk hierbij aan de ‘Halleluja’ applicatie waarbij je met een druk op de knop alleen een ‘hallelujah’ geluidje hoorde. In het filmpje gaat hij ook een aantal keer over op het feit dat Steve de titel ‘CEO van de eeuw’ mag dragen en dat hij Apple fantastisch vind. Misschien toch een beetje slijmen.

Ka-ching heeft totaal geen toegevoegde waarde maar zoals in het filmpje ook gezegd word zijn er genoeg applicaties zonder toegevoegde waarde. Zal Apple dan toch bezig zijn haar toelatingssysteem te verbeteren?

Bron: 9to5mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.