Ontwerp eigen wallpapers met PhotoStack Wallpaper Designer
Redactie

Na de succesvolle lancering van StackPad brengt de Nederlandse ontwikkelaar nu ook een eigen versie uit voor de iPhone genaamd ‘PhotoStack’. Met een app als PhotoStack Wallpaper Designer maak je in geen tijd unieke en volledig aangepaste achtergrondafbeeldingen voor op je iPhone of iPod Touch.

De ontwikkelaar moest na de succesvolle lancering van StackPad voor de iPad (maar liefst 21.000 downloads en een gemiddelde waardering tussen de 4 en de 5 sterren in de iTunes Store) geen tweemaal nadenken om ook snel aan een iPhone-variant van de app te beginnen. Dankzij deze PhotoStack Wallpaper Designer importeer je zo veel foto’s uit je persoonlijke bibliotheek als je wilt, pas je de positie en resolutie aan en in een mum van tijd heb je een mooie wallpaper voor je iPhone of iPod Touch. Verder kan je in de app zelf met behulp van de ingebouwde camera ook onmiddellijk foto’s nemen.

Hoe dan ook, PhotoStack kan ik onder mijn favoriete wallpaper-apps plaatsen. Als introductieprijs kost deze je slechts 0,79 euro.

De werking van de app kan je via onderstaande video bekijken:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.