Ontknoping van ‘Grappie van Appie’ morgen in Amsterdam
Redactie

Gisteren schreven we over de paas-wedstrijd ‘Grappie van Appie‘ van Albert Heijn. Met deze wedstrijd kan je een iPad winnen als je het gouden iPhone-voetje vindt in een winkel van de grote supermarktketen. Inmiddels is bekend in welke winkel het iPhone-voetje verstopt is. Als je dus morgen tijd hebt, kan je een kijkje gaan nemen in de Albert Heijn in de Rijnstraat te Amsterdam.

Aanwijzingen

Nu je de plaats van de winkel weet ben je er nog niet. De plaats van het gouden iPhone-voetje weet je nu namelijk nog niet. Je kan wel aanwijzingen zoeken in de applicatie ‘Appie’ van Albert Heijn. Deze aanwijzingen vind je tussen de producten die je kan toevoegen aan je boodschappenlijstje.

De aanwijzingen zijn redelijk makkelijk te vinden als je een jailbroken iPhone met SSH hebt. Als je dit niet hebt zal je het moeten doen met de aanwijzingen van Twitter. Wij geven jullie ook nog twee extra aanwijzingen naar twee verschillende producten van A-merken:

Het beste van twee werelden, dat breekt zo lekker de week.

In het noorden van het land gooien ze altijd fruit in de melk.

We wensen jullie veel succes morgen. We verwachten dat veel mensen opzoek gaan naar het gouden iPhone-voetje waarmee je een iPad kan claimen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.