‘Onthulling iPhone 5 op 12 september’
Redactie

Volgens de website iMore duurt het niet lang meer, dat de nieuwe iPhone wordt aangekondigd. Apple zou namelijk een speciaal evenement hebben gepland op woensdag 12 september, waar de iPhone 5 en de iPad mini onthuld worden.

21 september in de winkel

De nieuwe iPhone van Apple zou na de onthulling op 12 september al op 21 september 2012 in de winkels komen te liggen. De informatie werd door iMore van meerdere bronnen verkregen, die in het verleden al eerder betrouwbare informatie hebben doorgespeeld. Zo heeft iMore eerder ook al het nieuws gebracht, dat de iPhone 5 over een kleinere dockconnector zou beschikken. Naast de iPhone 5 en de iPad mini wordt ook de aankondiging van een nieuwe iPod nano op 12 september verwacht. De release datum daarvan is echter nog niet bekend.

Presentatie iOS 6

Als het evenement van Apple op 12 september doorgang vindt, dan zal er waarschijnlijk ook een definitieve presentatie van iOS 6 gegeven worden. Een aantal belangrijke details daarvan zijn al eerder naar buiten gebracht tijdens de keynote van WWDC op 11 juni 2012. Worden de reguliere patronen gevolgd, dan zal de iOS 6 in de buurt van woensdag 19 september beschikbaar komen.

Volg de laatste nieuwtjes over de iPhone 5 om niets te hoeven missen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.