Dit zijn de meest onpraktische iPhone-hoesjes die we toch graag willen

Erwin Vogelaar
30 juni 2017, 20:26
2 min leestijd
Dit zijn de meest onpraktische iPhone-hoesjes die we toch graag willen

iPhone-hoesjes zijn voornamelijk praktisch, want ze beschermen je kostbare smartphone. Toch willen we dolgraag deze onpraktische iPhone-hoesjes.

Lees verder na de advertentie.

Beste onpraktische iPhone-hoesjes

Als je een hoesje voor je iPhone koopt, dan doe je dit waarschijnlijk om het toestel te beschermen tegen een stootje. Het liefst is het hoesje minimaal aanwezig, zodat de smartphone gewoon in je broekzak past en het design van de iPhone niet volledig verpest wordt. Maar dan zijn er ook hoesjes zoals deze:

Hoe zeg je nou nee tegen deze kneedbare dikbuikige katten achterop je iPhone? Natuurlijk, je smartphone gaat plots heel lastig in je broekzak. En ja, deze katten worden snel vies. Leg je jouw iPhone met dit hoesje op tafel? Dan wordt het apparaat praktisch onbruikbaar. Toch willen we er eentje. Of vijf. Het goede nieuws is dat ze bij AliExpress te koop zijn voor nog geen vier dollar per stuk.

Is leuk voor jou belangrijker dan praktisch? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn nog veel meer onpraktische iPhone-hoesjes te vinden die je eigenlijk niet kunt laten liggen. Neem dit Hello Kitty hoesje. Je moet waarschijnlijk even zoeken waar de iPhone verstopt zit, maar het is echt een hoesje. Tip: kijk naar de strik.

onpraktische iPhone-hoesjes

Ben je meer van de knuffelbare hoesjes, inclusief enorm onpraktische haak aan de zijkant? Dan is deze beer echt wat voor je. Niet alleen heb je een snel vies wordende vacht voor je handen, maar als bonus ook een onhandige vorm om het toestel vast te houden.

onpraktische iphone-hoesjes

Als je de volgende stap wil zetten in knuffelbaarheid, dan ben je bij de deze hoes aan het juiste adres. Niet alleen is je iPhone met dit hoesje slecht vast te houden door het staartje op de rug, maar er steken ook nog eens twee oren uit je broekzak. Toch is dit konijn veel te zacht om te laten liggen.

onpraktische iphone-hoesjes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen