Apple Store offline in aanloop naar het Apple Watch event

Rutger Otto
9 maart 2015, 14:04
2 min leestijd
Apple Store offline in aanloop naar het Apple Watch event

Traditiegetrouw is ook nu de Apple Store weer offline gegaan in verband met het Apple event van vanavond. De online winkel wordt waarschijnlijk gereed gemaakt voor de komst van de Apple Watch en mogelijke andere producten die Apple onthult.

Lees verder na de advertentie.

Online Apple Store offline, wat nu?Apple Watch kopen

Altijd wanneer Apple nieuwe apparaten lanceert, gaat voorafgaand aan het evenement de Apple Store online. Ook toen de iPhone 6 en 6 Plus vorig jaar werden onthuld was het zover: de webshop was toen vanaf 14.00 uur tijdelijk niet bereikbaar. Nu is het om 13.00 uur zover. Dat uur eerder heeft te maken met het feit dat de zomertijd in de Verenigde Staten al van start is gegaan, maar hier nog niet.

Vanavond tijdens het Spring Forward event zal Apple naar verwachting meer informatie bekendmaken over de lang verwachte Apple Watch. Momenteel wordt daarom de Apple Store bijgewerkt, zodat je na de presentatie alles over de eerste smartwatch van het bedrijf kunt lezen.

Een paar uur voor het evenement blijven we nog steeds met vragen zitten. Zo weten we nog niet wanneer de Apple Watch naar Nederland komt en blijft het de vraag wat de verschillende modellen van de Apple Watch uiteindelijk gaan kosten. Vooral de gouden Apple Watch Edition zou enorm duur zijn.

Lees meer over de Apple Store

Wil je bijhouden of de Apple Store offline is, ga dan naar de officiële Apple-website. Om te zien of de winkel in andere landen ook niet online is, kun je de website IstheAppleStoreOffline checken. Hieronder check je het laatste nieuws over de Apple Store.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Het laatste nieuws, de geruchten en specificaties van de Apple Watch kun je lezen op onze Apple Watch overzichtspagina. Check hieronder de laatste artikelen over de smartwatch.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen