Placeholder
Redactie

Vandaag is door Axel Polifliet een ongerapporteerde functie gevonden in firmware 2.2. Deze functie was al eerder te vinden in de iPhone/iPod, namelijk in versie 2.0, maar is vervolgens weer verwijderd in firmware 2.1.

<br />

Het gaat om een functie in de App Store. Je kent het vast wel, je kijkt een paar dagen niet of er updates zijn van applicaties, en vervolgens zijn er 24 updates. Om deze te updaten moest je in firmware 2.1 de updates één voor één aantikken.
Vanaf nu hoeft dat niet meer, want er is een nieuwe knop bijgekomen in het update-scherm, namelijk “werk alles bij”. In firmware 2.1 was deze optie verdwenen omdat het te veel problemen gaf bij grote opdrachten.

Ervaringen

In mijn luiheid update ik ook nooit iets, op de belangrijke applicaties na, dus ik had vandaag een lijst van 26 updates. Na het aantikken van de knop begon het updaten. Helaas kon mijn iPhone dit niet aan. Na 3 keer vastlopen heb ik mijn iPhone aan m’n computer gehangen om alles dan maar op die manier te updaten. Beetje jammer dus dat het nog steeds niet optimaal werkt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Tja… ik denk niet dat Apple uitgaat van 26 programma’s tegelijk 😉

  • Henkie de Vries

    Moet zeggen dat ik regelmatig alles update. Bij gebrek aan ontvangst van 3g op mijn werk en het gemak van mijn pc thuis, doe ik het gewoon via itunes op de computer. Werkt ook nog veel sneller natuurlijk.

    Heb meestal 3 updates ofzo, vaak meer dan 10mb…