OneDrive biedt nu 30GB cloudopslag voor je iPhone
Wouter Nijsen

Extra opslag in de cloud is altijd handig, zeker wanneer je je iPhone of iPad nog niet hebt geüpdatet naar iOS 8 of belangrijke bestanden veilig wilt opslaan. Microsoft helpt een handje en geeft gebruikers nu 30GB gratis cloudopslag.

OneDrive opslag: tot maar liefst 30GB

OneDrive opslagOneDrive (voorheen SkyDrive) is de cloudopslagdienst van Microsoft en is qua werking vergelijkbaar met Dropbox en Google Drive. Je kunt bestanden (foto’s, video’s en documenten) uploaden naar de cloud zodat je ze altijd tot je beschikking hebt. Gelijktijdig met de release van zowel de iPhone 6 als iOS 8 geeft Microsoft nu dubbel zoveel OneDrive opslag weg. Standaard beschik je al over 15GB, maar als je ook kiest om foto’s automatisch te uploaden naar OneDrive wordt dit verdubbeld. De actie van Microsoft loopt tot het einde van deze maand, dus wees er op tijd bij.

Foto’s en video’s automatisch uploaden

De camera back-up functie uploadt automatisch al je foto’s en video’s naar de OneDrive zonder dat je hier naar om hoeft te kijken. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je nog niet je toestel geüpdatet hebt naar iOS 8. Voor de installatie is namelijk veel vrije ruimte benodigd (circa 5GB) en dan is het handig om bijvoorbeeld foto’s en video’s in de cloud te bewaren en je iPhone leeg te maken.

Via onderstaande link is de OneDrive-app te downloaden. De app vereist minimaal iOS 7 en zo’n 10MB aan opslagruimte.

Microsoft OneDrive

Microsoft Corporation

9,0 (14 reviews)
Gratis via App Store

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.