One Night: Apple start nieuwe Shot on iPhone-campagne met nachtfoto’s

Lars Paijmans
30 januari 2017, 17:02
2 min leestijd
One Night: Apple start nieuwe Shot on iPhone-campagne met nachtfoto’s

Om de kracht van de iPhone-camera te demonstreren is Apple een nieuwe Shot on iPhone-campagne gestart. Deze ‘One Night Shot on iPhone’ richt zich volledig op fotografie in het donker.

Lees verder na de advertentie.

One Night Shot on iPhone gestart

Met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus focust Apple zich meer dan ooit op de camera van het toestel. Niet zo gek dus dat ook de Shot on iPhone-campagne dit jaar weer terugkeert. Apple heeft de nacht van 5 op 6 november uitgekozen om wereldwijd foto’s in het donker te laten maken door professionele fotografen.

One Night Shot on iPhone

Het resultaat is One Night Shot on iPhone: een collectie van indrukwekkende foto’s die stuk voor stuk met een iPhone 7 of iPhone 7 Plus gemaakt zijn. De foto’s laten goed zien waar het toestel toe in staat is. Zo komen er foto’s in een drukke stad met neonlichten voorbij, maar zijn er ook genoeg natuurfoto’s waarbij er een stuk minder licht is.

De reden dat Apple uitgerekend nu voor deze nachtfoto’s kiest is geen toeval. Door een grotere sluiter kan er tot 50 procent meer licht opgevangen worden dan een iPhone 6S. Door de beeldstabilisatie ook aan de iPhone 7 toe te voegen, worden subtiele bewegingen gecompenseerd. Belangrijk, want door de langere sluitertijd zijn je foto’s hierdoor in theorie eerder bewogen.

Nachtfoto’s staan centraal

De nieuwe One Night Shot on iPhone campagne zal vanaf vandaag in 23 landen tentoongesteld worden. Zoals altijd heeft Apple ook weer een speciale pagina op zijn website opgezet waar je de kiekjes stuk voor stuk kunt bekijken. Wij hebben onze favorieten in dit artikel geplaatst. Heb je zelf een iPhone 7 of iPhone 7 Plus, en wil je er ook mooiere foto’s mee maken? Bekijk dan eens onze onderstaande tips die jou de camera van de iPhone 7 Plus op een nieuwe en betere manier laten gebruiken.

Lees ook: Met deze 4 tips maak je de mooiste iPhone 7 Plus Portretfoto’s

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen