Onderdeel nieuwe iPod Touch met front-facing camera opgedoken

Redactie
25 augustus 2010, 17:02
1 min leestijd
Onderdeel nieuwe iPod Touch met front-facing camera opgedoken

Elk jaar in september worden er nieuwe iPod’s gepresenteerd. Er zijn nu weer heel veel geruchten over de iPod touch de wereld in gebracht. Een aantal van die geruchten zijn dat de nieuwe iPod touch een front-facing camera krijgt en dat het nieuwe model een Retina display bevat net als de iPhone 4. Veel geruchten over de front-facing camera dus, hoewel niet iedereen erin geloofd.

Front-facing camera

Vorig jaar september waren er ook al de wereld geruchten over een nieuwe iPod touch met een camera op de voor- en achterkant. Toen doken er ook prototypes, onderdelen en hoesjes op van en voor het nieuwe apparaat. Toen het nieuwe speeltje eenmaal uit was zat er geen camera in. Nadat meerdere website’s het device hebben geopend kwamen ze tot de conclusie dat er wel degelijk aan een front-facing camera gedacht is. Er zaten namelijk lege ruimtes op de plekken waar de camera hoort te zitten.

SmartPhone Medic

Lees verder na de advertentie.

Het Columbiaanse bedrijf SmartPhone Medic, dat iPhone’s en BlackBerry’s repareert, heeft een onderdeel van de nieuwe iPod Touch gekregen: het frontje. Het is onduidelijk of het ook een Retina display bevat. Dat is te zien als je het frontje in het licht houd en geen pixels ziet.

New iPod Touch
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPod Touch
Apple iPod Touch

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu