Tele2 introduceert ‘alles onbeperkt’ abonnement voor 25 euro per maand

Gijs Ettes
15 mei 2017, 15:32
1 min leestijd
Tele2 introduceert ‘alles onbeperkt’ abonnement voor 25 euro per maand

Tele2 gaat de directe strijd aan met T-Mobile. De provider lanceert aanstaande woensdag een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes voor 25 euro per maand.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw onbeperkt Tele2 abonnement

Tele2 bood eerder databundels aan tot 24GB, maar nu kunnen klanten ook bij de provider terecht voor de zogenoemde ‘Unlimited Deal’. Die houdt in dat je onbeperkt kunt internetten, bellen en sms’en voor een vast bedrag van 25 euro per maand. Het Tele2 sim only abonnement is vanaf 17 mei – aanstaande woensdag dus – af te sluiten. Ook bestaande klanten van Tele2 kunnen overstappen, zelfs als hun huidige abonnement nog loopt.

Tele2 abonnement

Voor een euro extra per maand kun je ervoor kiezen om het onbeperkte Tele2 abonnement maandelijks opzegbaar te maken. Daardoor ben je flexibel om over te stappen, mocht de provider toch niet bevallen. Het 4G-netwerk van Tele2 dekt circa 97 procent van Nederland.

Tele2 meldt op haar site dat voor Unlimited in het buitenland (binnen de EU) een datalimiet van 6GB geldt. Heb je die bereikt, dan betaal je 0,009 euro per MB. Voor bellen in het buitenland geldt de bestaande fair use policy van de provider.

In januari lanceerde T-Mobile al een onbeperkt telefoonabonnement, dat min of meer hetzelfde biedt voor 35 euro per maand. Niettemin zorgde het zogeheten Unlimited-abonnement voor een flinke aanwas van nieuwe klanten. T-Mobile verwelkomde de afgelopen tijd 69.000 nieuwe abonnees.

Lees het laatste nieuws over Tele2

Categorie: Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen