OMT geeft overzicht van Macworld 2009

De website OneMoreThing was afgelopen Macworld aanwezig in San Francisco. Hiervan hebben zij uitgebreid verslag gedaan, en nu zijn de 9 reportages die zij gemaakt hebben samen op 1 pagina te vinden. Het is de moeite waard om eens te kijken, als je wat meer over Apple te weten wilt komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Zo is er onder andere een interview met Ronald Wayne, de mede-oprichter van Apple. En reportages over de Keynote van Schiller, de Macworld expo, en een interview met David Pogue

Nog een tiende video

Jan David van OneMoreThing vertelde in een blogpost dat er binnenkort ook nog een tiende video van Macworld zal verschijnen, waarop een bekend persoon te vinden is. Het is nog niet bekend wie die persoon is, maar veel bezoekers van OneMoreThing denken dat het Phil Schiller zal worden.

Bekijk de video’s van Macworld hier

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.