Officiele start verkoop iPhone 3GS in Nederland is begonnen!
Sander Tamaëla

Vandaag is het dan zover, de start van de verkoop van de iPhone 3GS in Nederland is officieel begonnen! T-Mobile pakt het dit jaar weer groots aan, met een groot evenement in Almere worden de eerste 200 toestellen verkocht.

Je moet er wel vroeg bij zijn, de eerste mensen waren deze morgen al vroeg in het “T-Mobile Hotel” ingecheckt. Zij zullen ook de eerste zijn die een officiële iPhone 3GS in ontvangst mogen nemen! Deze vroegen vogels worden door T-Mobile getrakteerd op een ontbijt, mogen de 3GS al even proberen en kunnen ondertussen met andere iPhone liefhebbers over hun favoriete telefoon gedachten uitwisselen.

Nadat de launch van de iPhone 3G vorig jaar een groot succes was, lijkt ook dit jaar de belangstelling weer enorm te zijn. Niet alleen dranghekken voor de winkel, er ligt nu een heuse, in T-Mobile kleuren, roze loper die een iedere een warm verwelkomt.

Om 9:00u schijnt T-Mobile de volgens hun nu al spectaculaire start officieel in te luiden en de eerste klanten officieel in de T-Mobile Shop te verwelkomen.

Wij hebben al vernomen dat de eerste contracten al getekend zijn en straks door medewerkers van T-Mobile naar de shop worden gebracht, dit om extreme drukte in de winkel voor te kunnen zijn.

Tussen 9:30u en 10:30u zal T-Mobile iPhoned.nl ook nog te woord staan, natuurlijk houden wij jullie hiervan op de hoogte!

De eerste contracten zijn inmiddels getekend!

De eerste contracten zijn inmiddels getekend!

Voor meer foto’s van T-Mobile zelf kun je kijken op de speciale actie website, hier kan je ook een iPhone 3GS bestellen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joppe

  Gaaf, het feestje is begonnen! 🙂 hopelijk kan ik mijn iphone 3gs ook in ontvangst nemen vandaag.

 • bennie

  Op t moment liever geen 3gs dan tmob lock toestel. Hoop dat ze snel beschikbaar zijn vanuit belgie. Nederland zou n voorbeeld mogen nemen aan belgie betreft t verbod op koppelverkoop.

 • robert

  ach, heb je tenminste wel volledige garantie, vanuit het buitenland is dat niet te doen…

 • sniffles

  Yeah….ik heb hem, er waren maar 2 klanten bij de belcompany in Naaldwijk.
  ga maar lkkr in de rij sta in Almere dat is zo 2008 ;).
  als je iets verder kijkt dan je neus lang is, maar nu genoeg ik ga de 3gs uitpakken….laterzzzzzzzzzzz

 • Sjef

  Rij in Almere, nou dat viel wel heel erg mee!! Ik denk dat er bij de opening rond de 50 mensen waren, maarja toch leuk om eens mee te maken!
  Was overigens guest 6.

 • jan

  WHAA ik kan niet wachten tot ik hem binnen krijg. heb hem via de T-mobile webshop besteld. ik ben benieuwd hoeveel sneller alles werkt (ja 2 x dat weet ik)