Obama en de Apple iPhone
Redactie

Geen enkele (aankomende) president is zo vaak in één zin genoemd met de iPhone als Obama. Overigens doen de geruchten de ronde dat Obama  zelfs een iPhone aangeboden heeft gekregen van Apple. Zou hij daarmee ook zijn eigen apps uitproberen?

Er inmiddels verschillende ‘Obama  apps’ beschikbaar in de App Store. Wat denk je van de ‘Change App’, de ‘Obama Countdown app’ of de ‘Obama Puzzle app’?  Lees gauw verder…

obama-iphoneDe Obama ‘Change App’

Een app die je een beeld geeft van de populariteit van Obama’s maatregelen. Overzichtelijk ingedeeld in een beperkt aantal thema’s die een prominente rol spelen in Obama’s nieuwe programma. Je kunt de mening van de iPhone aanhang over deze thema’s zien, zelf stemmen en meteen doorklikken naar (toelichtingen op)  Obama’s plannen.

Download de Change  App via iTunes

obama-countdown-iphone-appObama Countdown App

Morgenmiddag (20-1) om 17.30u Nederlandse tijd vindt de inauguratie plaats van Obama, aankomend president van de VS . Met de Obama Countdown app kan je dit moment niet over het hoofd zien, de app telt namelijk netjes af totdat het zover is. Handig voor diegene die de inauguratie echt niet wilt missen!

Download de Obama Countdown App via iTunes

De inauguratie van Obama live volgen op je iPhone

Upstream, de populaire streaming videodienst zal de inauguratie live uitzenden. Hiervoor hebben ze onder andere een speciale app voor de iPhone ontwikkeld. Deze app dient nog goedgekeurd te worden door Apple (opschieten AUB) en komt naar verwachting net op tijd in de App store beschikbaar, even in de gaten houden dus….
Update: de Ustream app is inmiddels beschikbaar in iTunes.

<br />Obama Puzzle App

Nog niet uitgekeken? Help dat Obama een handje mee en download de Obama Puzzle app (iTunes)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.