NOS vernieuwt mobiele websites

De NOS heeft vandaag hun mobiele websites helemaal vernieuwd. De nieuwe websites maken nu nog beter gebruik van de functies die de mobiele browsers tegenwoordig hebben. Daarnaast zijn er nu meer foto’s, video’s en geluidsfragmenten op de websites te vinden. De vernieuwde websites laten zien dat het niet altijd nodig is om een native applicatie te laten maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geluidsfragmenten, video’s en live zenders

De mobiele website maakt het mogelijk om overal de geluidsfragmenten, video’s en live zenders van de NOS raad te plegen. De ontwikkelaars hebben dit met HTML5 voor elkaar gekregen. Op dit moment is het al mogelijk om Journaal 24 en Politiek 24 live te kijken, en deze zomer zal je naar verwachting ook weer de Tour live kunnen volgen via de website.

Nieuws, Voetbal en Schaatsen

De mobiele website waar je op terecht komt als je naar m.nos.nl surft, bestaat uit grofweg drie onderdelen: Nieuws, Voetbal en Schaatsen. Deze subsites zijn allen los op te slaan als ‘webclip’ op je springboard, en hebben dan ook ieder een eigen icoontje.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.