NOS Op 3 komt met interactieve quiz
Redactie

Komende week start er weer een nieuwe reekst van TV Lab op Nederland 3. Tijdens deze week experimenteren programmamakers op landelijke tv. Ook het late NOS Journaal doet mee aan het experiment. NOS Op 3 komt volgende week namelijk met een interactieve quiz via een web-applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het tweede scherm

Al enige tijd experimenteert de publieke omroep met ‘Het tweede scherm’. Tijdens de voetbal zijn hier standen, kaarten en overtredingen te zien, en tijdens de ‘Nationale iq test’ kan je zelf meedoen vanaf de bank. NOS op 3 zal het Tweede scherm volgende week gaan inzetten voor een nieuwsquiz.

De quiz kan je spelen tijdens de uitzending. De vragen verschijnen gelijktijdig met een nieuwsitem op het scherm van je smartphone of tablet. Na afloop van de quiz kan je je score delen met je vrienden via Facebook, Twitter en Hyves.

Maandag zal de quiz voor het eerst te spelen zijn. De web-applicatie is te bereiken via live.nosop3.nl.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.