NOS gaat de eerste wedstrijd van de Chapions League streamen
Redactie

De NOS heeft aangekondigd dat ze de eerste wedstrijd van de Champions League gaan streamen naar mobiele apparaten. De stream van de wedstrijd FC Twente tegen Internazionale zal vanaf 20:30 te openen zijn via de mobiele website van de NOS. De stream zal niet alleen werken op iOS-apparaten, maar ook op andere smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ervaringen met NOS-streams

De NOS streamt regelmatig grote sportevenementen naar mobiele apparaten. De Tour de France is bijvoorbeeld één van deze evenementen. De streams zijn in het algemeen van goede kwaliteit op de iPhone. Het is te hopen dat de NOS de stream in een hogere kwaliteit gaat aanbieden voor de iPad, want anders wordt het beeld nogal blokkerig.

De stream van de wedstrijd is vanavond om 20:30 te openen via de m.nos.nl. Als het goed is, zal de stream ook als optie verschijnen in de officiële Journaal-applicatie van de omroep.

Bron: NOS

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.