NOS doet een gok: ‘Apple komt dit jaar nog met negen nieuwe producten’

Redactie
10 oktober 2009, 0:12
1 min leestijd
NOS doet een gok: ‘Apple komt dit jaar nog met negen nieuwe producten’

Personeel van de NOS is op dit moment aanwezig bij de Apple Media Summit in Lissabon. Bij dit media-event wordt meestal niet veel bekend gemaakt, waardoor het logisch is dat jullie er waarschijnlijk nog nooit iets van gehoord hebben. De NOS is dit jaar aanwezig bij het event omdat Apple de laatste jaren erg is gegroeid.

Tijdens het bezoek laten ze via twitter en de NOS-website regelmatig berichtjes achter. Op de NOS-website verscheen gisteren een bericht over de voorspellingen van nieuwe producten. De NOS-medewerkers gokken op nog ongeveer negen nieuwe producten vóór 2010. Dit betekent dat Apple binnen nu en 31 december nog ongeveer negen producten zou moeten aankondigen.

Lees verder na de advertentie.

Alle 100 aanwezigen in de zaal denken: “Tablet“, maar niemand durft het nog te vragen.

Iedereen kent het gerucht over het tablet wel, maar wat zal Apple nog meer gaan aankondigen? Er gaan al maanden geruchten de ronde dat de iMacs en de Mac Mini’s een update zullen gaan krijgen. Dit lijkt ook werkelijk te gaan gebeuren, want er verschenen al advertenties met de tekst ‘De nieuwe Mac Mini: Sneller en betaalbaarder dan ooit’.

Welke producten willen jullie zo snel mogelijk zien verschijnen?

Bron: NOS

Categorieën: Devices, Opmerkelijk
Spotlight: Apple
Device: iMac

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iMac
iMac
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's