Nooit meer bewogen foto’s met “iSteadi”

De iPhone 4s beschikt als eerste  iPhone over beeldstabilisatie. Deze functie zorgt ervoor dat de foto’s die gemaakt worden niet bewogen zijn. Heb je een oudere iPhone, dan is er iSteadi.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geavanceerde techniek minimaliseert trillingen

Foto’s maken wanneer je niet stabiel staat of momenten die belangrijk voor je zijn, maar hectisch. De uitkomst is een bewogen foto en dat is zonde. iSteadi is een handvat waar je je iPhone in vastkoppeld. De houder waar je je iPhone inklikt zorgt voor 100% beeldstabilisatie, ongmogelijk om een bewogen foto of video te maken dus.

Binnen in het handvat bevind zich een geavanceerde techniek die trillingen van buitenaf geheel minimaliseert. Dat dit een goed concept is, en het product zeker wat bijdraagt aan het foto’s maken voor de iPhone-gebruiker is zeker.

Beschikbaarheid van de iSteadi

Toch is het nog niet zeker of het product daadwerkelijk de verkoop in gaat. Er moet hiervoor op 8 november 50.000 euro bijelkaar zijn verzameld via de “crowdsourching” site Kickstarter, geheel afhankelijk van de inversteerders dus. De iSteadi zal dan te bestellen zijn voor 68 dollar inclusief de verzendkosten.Voor de foto liefhebber met een iPhone mee-investeren of  afwachten dus!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.