Placeholder
Redactie

Nokia TubeOnlangs hebben een aantal telefoon fabrikanten met nieuwe modellen geprobeerd de Apple iPhone te evenaren. Goede voorbeelden zijn de LG Viewty en de Samsung ‘instinct’. Afgelopen maandag maakte Nokia bekend dat het aan een ‘iPhone killer’ werkt onder de naam ‘Nokia Tube’.

Vice president van Forum Nokia ‘Tom Libretto’ laat in een reactie weten dat de Nokia Tube het eerste ‘Touch-device’ is van Nokia. De bediening van het toestel is volgens hem te vergelijken met de bediening van de Apple iPhone. Daarnaast ondersteunt de Tube Java, iets wat de iPhone niet ondersteunt.

Nokia heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de Nokia Tube officieel gelanceerd zal worden. Het is wel duidelijk dat Nokia met de ‘Tube’ een geducht concurrent voor de iPhone in de markt gaat zetten. Volgens Libretto denkt Nokia vooral te kunnen concurreren op volume.

Sinds de introductie van het toestel zijn er zo’n 5 tot 6 miljoen Apple iPhones verkocht. Volgens Libretto steekt dit aantal schril af bij de verkoopcijfers van Nokia. Met een glimlach vertelt hij dat Nokia dit aantal toestellen al heeft verkocht sinds het avondeten afgelopen vrijdag 😉

Zodra er meer nieuws is over de Nokia Tube lees je er hier meer over.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.