Nog meer icoontjes? FiveIRows

Redactie
11 februari 2009, 13:09
2 min leestijd

Binnen nu en een paar dagen komt er weer een mogelijkheid bij om meer icoontjes te hebben! Ik heb alvast een Bètatest gedaan en ik zal er nu wat meer over vertellen.

Eerder schreef ik ook al over Five-Column SpringBoard (hiervan komt als het goed gaat binnenkort een nieuwe versie in Cydia), waarmee je 5 icoontjes naast elkaar kunt plaatsen in plaats van 4.

Lees verder na de advertentie.

Over FiveIRows

<p></p>

Met FiveIRows is er een nieuwe mogelijkheid: 5 icoontjes onder elkaar in plaats van 4! Dit is (net als Five-Column Springboard) een MobileSubstrate plug-in, wat betekend dat het een functie van de iPhone overschrijft. Onder andere Backgrounder, Lock Calendar en SBSettings doen dit ook en mocht er iets fout gaan, dan gaat je iPhone in SafeMode, niets om je zorgen over te maken dus!
FiveIRows plaatst de icoontjes dichter op elkaar en ook de tekst onder de icoontjes komen wat krapper te zitten, hierdoor komt er ruimte vrij voor een extra rij met icoontjes! Dit betekend dus dat je net als bij Five-Column Springboard niet 16, maar 20 icoontjes per pagina kan hebben! Als je ze beide installeert, wordt dit zelfs verhoogd tot 25.

De test

Ik heb het dus getest en ik vind het erg goed werken! Er zijn wel twee kleine dingen die het niet goed doen, zo komen de page-indicators achter de teksten van de onderste rij icoontjes te staan. En als je Five-icon dock hebt geïnstalleerd, komen de teksten in de dock te hoog te staan! Voor de rest werkt het prima, De bugs zijn opgelost! Het heeft niet de bug van Five-Column Springboard waarbij de icoontjes langzaam geladen worden tijdens het scrollen door de schermpjes. Aan de twee genoemde problemen wordt momenteel nog gewerkt. De problemen zijn dus opgelost!

Conclusie

Als je meer icoontjes wilt, raad ik je zeker aan om FiveIRows te installeren zodra deze uitkomt, het werkt gewoon echt goed. Ik zal jullie op de hoogte houden zodra FiveIRows uitkomt! Over ongeveer een uur komt hij in Cydia! Het is nu beschikbaar in Cydia via de touch-mania repo.
Wie van jullie lijkt dit eigenlijk handig? En heeft iemand het al geprobeerd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's