Nog geen games die gebruik maken van Game Center
Redactie

Nu iOS 4.1 uit is willen we natuurlijk direct gebruik maken van de nieuwe features. HDR en HD uploaden via Wi-Fi kunnen we natuurlijk direct doen maar services van Apple kunnen wat tijd kosten. Zo is Game Center al wel online maar is het nog niet volledig te gebruiken. De applicatie zelf is te gebruiken in de zin van het vrienden uitnodigen en je status bewerken. Het principe van Game Center werpt zijn vruchten nog niet af…

Nog geen games in de App Store

Op dit moment zijn er nog geen applicaties in de App Store die gebruik maken van Game Center. Deze zullen in de loop van de week geheid komen maar er is al wel een lijst te vinden op internet. In deze lijst worden de games vermeld waarvan het op dit moment duidelijk is of het de integratie met Game Center gaat maken. Onder deze games zitten bijvoorbeeld Angry Birds en Flight Control waarvan de eerstgenoemde 100 achievements gaat aanbieden. De lijst met games die nu al bekend zijn is hier te vinden.

Game Center?

Game Center is een dienst van Apple die vergelijkbaar is met Xbox Live en PSN. Met Game Center kan je vrienden toevoegen, die uitdagen en tegen ze spelen, achievements vrijspelen en games en achievements van andere vrienden bekijken.

In de loop van de dagen zullen de games een update krijgen en er zullen honderden games bijkomen in de aankomende dagen.

Update: Ms. Pac-Man is al aangepast voor Game Center én al te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.