No-PING verwijdert Ping uit iTunes

Het sociale netwerk van Apple wordt niet vaak gebruikt door iTunes-gebruikers. Het kan dus zijn dat je Ping in de weg vindt staan in de muziek-software van Apple. Sinds deze week zijn er verschillende programma’s om Ping uit iTunes te verstoppen. Één van deze programma’s is ‘No-PING’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

No-PING

No-PING is een simpel programmaatje voor alle Macs met iTunes 10 of hoger. Het programma bevat een aantal knoppen. De belangrijkste is ‘Hide Ping’. Als je deze knop aanklikt, zal iTunes herstarten. Je zal hierna niets meer zien van het Ping-netwerk.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je na verloop van tijd wel weer gebruik wilt maken van Ping. Hier hebben de ontwikkelaars aan gedacht, want er is ook een ‘Show Ping’-knop. Deze knop herstart iTunes ook, en vertoont na de herstart alle onderdelen van Ping weer.

No-Ping voor de Mac is te downloaden via de website van de ontwikkelaars.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.