Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

NLZIET wordt duurder (maar krijgt ook een goedkoper abonnement)

Piet-Jan Lentjes
14 mei 2024, 12:30
2 min leestijd
NLZIET wordt duurder (maar krijgt ook een goedkoper abonnement)

NLZIET wordt weer een stukje duurder, maar komt nu ook met een goedkoper abonnement. Daar zit wel een klein nadeel aan.

Lees verder na de advertentie.

NLZIET wordt duurder (maar krijgt ook een goedkoper abonnement)

NLZIET voert een (kleine) prijsverhoging door op hun bestaande abonnementen. Zo betaal je voor NLZIET Premium geen 8,95 euro meer, maar moet je per maand 9,95 euro neerleggen.

Vind je dat toch nét wat teveel? Dan is er sinds kort ook een goedkoper abonnement genaamd ‘NLZIET Basis’. Er kleeft echter wel een klein nadeel aan dit abonnement. Want je krijgt hiermee wel reclame te zien tijdens de uitzending (maar dit is alleen bij RTL- en Talpa-zenders). Daarnaast kun je maar op één apparaat tegelijk kijken, in tegenstelling tot het abonnement van NLZIET dat wat duurder is.

nlziet

De prijzen van de reclamevrije abonnementen gaan dus met één euro omhoog. Dat betekent dat de nieuwe prijzen er als volgt uit zien.

Bij de laatste twee abonnementen zie je dus géén reclame en mag je op twee apparaten tegelijk kijken. Overigens kun je bij alle abonnementen (dus ook bij de goedkoopste) reclamevrij NPO Plus blijven kijken.

NLZIET Premium geeft toegang tot dezelfde zenders als het goedkoopste abonnement. NLZIET Extra is wat duurder omdat je daar ook nog toegang krijgt tot elf extra zenders, zoals de BBC.

nlziet zenders

NLZIET is in de afgelopen jaren nu twee keer duurder geworden bij hun maandabonnement. Beide keren was de prijsverhoging een euro. Dat is jammer, maar het kan het nog veel erger, want streamingdiensten als Netflix voeren nog veel vaker prijsverhogingen door.

Lees meer: Netflix wordt per direct weer duurder – dit zijn de nieuwe tarieven

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu