Nike+ werkt slecht met iOS 4

iOS 4 is een grote update voor alle iPhone-gebruikers. Deze firmware brengt onder andere multitasking en folders naar de iPhone. Apple is echter ‘vergeten’ om Nike+ goed aan te passen voor de nieuwe firmware. De software werkt op dit moment erg matig: Sensoren worden niet herkend, activiteiten stoppen plotseling en de applicatie crasht vaak.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS 3

Nike+ werkte goed met iOS 3. Dit is de firmware waar de software voor het eerst werd bijgeleverd. Via de instellingen van je iPhone of iPod Touch kan je de software op je springboard zetten.

Het is jammer dat de software niet gewoon uit de App Store gehaald kan worden, want nu moeten alle sportievelingen wachten op een iOS-update van Apple voordat Nike+ een update ontvangt. Dit vinden velen al te lang duren, want de software werkt op dit moment al bijna twee maanden niet naar behoren.

Via TUAW

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.