Nike Fuel Band iWatch concept verschenen
Roel van Hout

Daar is ‘ie plotsklaps weer: de iWatch! Het is even stil geweest rondom het ‘slimme horloge’, maar er is een nieuw Nike Fuel Band iWatch concept verschenen.

Op die afbeelding is te zien hoe iOS-apps zouden draaien op de Nike Fuel Band, onder hardlopers een geliefd accessoire dat snelheid en afstand bijhoudt.

Nike Fuel Band iWatch

Het Nike Fuel Band iWatch concept komt niet volledig uit de lucht vallen: Apple huurde al een fitness-expert van Nike, die meehielp bij de ontwikkeling van de Fuel Band. Daarnaast hebben meerdere hoge piefen bij Apple te kennen gegeven fan te zijn van de Fuel Band: Tim Cook is ook met het ding om zijn pols gezien. Daarnaast zit Cook al sinds 2005 in de raad van bestuur van Nike.

Nike Fuel Band iWatch concept is niet heel praktisch

Hoe logisch en mooi het er op de afbeelding ook uit ziet: er zijn wel wat problemen met dit Nike Fuel Band iWatch concept, mocht de iWatch er daadwerkelijk zo uit gaan zien. Wat te denken van e-mail? Dat is niet te lezen op een breed en plat scherm als dit. Ook sms’jes of WhatsApp-berichten zijn niet heel erg gemakkelijk door te kijken.

De geruchtenmolen zal na vandaag, als de nieuwe iPads zijn gepresenteerd, en na vrijdag, als de iPhone 5s en iPhone 5c wereldwijd verkocht gaan worden, wel weer op gang gaan komen. Er is dan immers niks concreets meer om naar uit te kijken. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.