Nieuws van Dev-Team: jailbreak/carrier unlock in aantocht!
Redactie

Op de blog van het befaamde Dev-Team, hét team dat zorgt voor de jailbreak van oa. jouw iPhone, is een nieuw bericht verschenen! Groot nieuws, aldus de titel van de post. Zoals iedereen reeds ondertussen weet zal morgen de nieuwe OS 3.0 firmware gratis te downloaden zijn voor alle iPhones en zal vrijdag de eerste iPhone 3G S ter wereld verkocht worden. Echter wat betekent dit voor het Dev-Team?

Wel, om het simpel en krachtig te stellen, vlak na de officiële release van de OS 3.0 zal het Dev-Team de jailbreak tools (inclu. PwnageTool en de QuickPwn tools) en de nieuwe yellowsnow tool uitbrengen. Ze beweren dat al deze tools nog volop worden getest, maar dit deze tests heel binnenkort een einde zullen kennen. Bovendien zouden deze dan ook logischerwijze goed functioneren via de laatste iTunes 8.2. Aldus goed nieuws voor alle iPhoned 3G’ers! Voor de nieuwe iPhone 3G S is het nog afwachten geblazen.

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Rijswijker

  Hopelijk krijgen ze het ook voor elkaar om Voice control naar de 3G te halen.

 • Co

  Voor zover ik weet is voicecontrol softwarematig en zit er in de 3GS geen speciale hardware voor voicecontrol. Waarom het niet in de OS3 voor de 3G zit is mij dus een raadsel.

 • Rijswijker

  Omdat het een feature is van de 3GS. Het is inderdaad ook puur software matig, je kan het zien aan de tomtoms bijvoorbeeld die werken ook met spraak herkenning met een gekraakte firmware. Het is dus hopen dat iemand met een 3Gs straks het .app bestandje plaatst waardoor wij ook voice control kunnen installeren.

 • Tijn

  Sweet ! Lang wachten hoeven we dus niet meer 😀

  Ben zeeeeer benieuwd naar de veranderingen !

 • Sander

  Alleen worden de redenen om te jailbreaken steeds kleiner wanneer de software rijker wordt. Voor mij geen reden meer om nog te moeten jailbreaken iig! 🙂

 • Tijn

  hoe zet jij dan een plaatje in je achtergrond ? Ja.. Je lockscreen, maar unlocked issie zwart.. Das nog maar 1 voorbeeldje..

  Goed dat er functionaliteiten bij komen die we graag willen, maar ik heb toch echt een hoop handige dingen op Cydia gevonden..

  Ik ga dus zeker wel weer voor de JB versie 😉

 • floa

  Ik ga het ook zeker jailbreaken want om het weer naar mijn smaak te maken zou ik ook alles weer gaan kopen in de appstore.
  Lang leve de jb.