Nieuwe Vodafone abonnementen voor iPhone vanaf 14 mei
Redactie

Volgens de informatie op Tweakers.net voert Vodafone met ingang van 14 mei 2012 nieuwe abonnementen in. De nieuwe abonnementen voor onder meer de iPhone kennen een opmerkelijke verandering. De databundel wordt namelijk losgekoppeld van de belminuten.

Onbeperkt sms-en

Met de nieuwe abonnementen van Vodafone kun je onbeperkt sms-en en mms-en. De nieuwe abonnementen vallen wel duurder uit, maar voor de huidige gebruikers heeft dat geen gevolgen. De Bel+SMS+Web en de Bel+SMS+Web Smart worden in een nieuwe vorm gegoten. De koppeling tussen de grootte van de databundel en het aantal belminuten komt bij de nieuwe abonnementsvorm te vervallen. Dat heeft als voordeel, dat je niet meer belminuten hoeft af te nemen om een grotere databundel te kunnen krijgen. De huidige Bel+SMS abonnementen veranderen trouwens verder niet.

Drie opties bij overschrijden datalimiet

De Blox is een optie, waarbij je de datalimiet tijdelijk kunt verdubbelen. Dat kost je 15 euro per maand. Je betaalt 0,10 euro per MB buiten de bundel. De optie InternetMaximaal biedt de mogelijkheid om voor de duur van het abonnement een grotere databundel te krijgen. Je datalimiet van 1000MB kan dan verdubbeld worden naar 2000MB. Op de snelheid heeft deze optie verder geen invloed. Dan is er nog een derde optie en dat is gewoon bijbetalen. Als je over de dubbele databundel heengaat van InternetMaximaal, dan betaal je voortaan 2,50 euro per 250MB. In dat geval gaat de snelheid wel omhoog naar 28,8 Mbps.

Mocht je driekwart van je databundel hebben verbruikt, dan krijg je een sms’je van Vodafone. Dat sms’je krijg je ook als je driekwart van de belbundel verbruikt hebt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.