Nieuwe ‘toelatingsklok’ voor ontwikkelaars
Redactie

Apple geeft ontwikkelaars sinds 27 januari, de dag van de iPad-Keynote, meer duidelijkheid over de wachttijd van de goedkeuringsprocedure. In augustus 2009 schreven we voor het eerst over een dergelijke indicatie, maar deze ‘toelatingsklok’ was minder duidelijk dan de huidige klok. In de huidige klok zie je namelijk precies hoelang Apple over de beoordeling van nieuwe applicatie en updates doet.

Op dit moment zie je in het indicatie-hokje ‘New Apps’ en ‘Updates’ staan. Achter deze woorden staat een percentage. Dit percentage staat voor het aantal applicaties dat binnen 7 dagen beoordeeld zijn door Apple. Op dit moment zijn dus 98% van de applicaties binnen 7 dagen door Apple beoordeeld, en kan je applicatie dus binnen 7 dagen in de App Store gezet worden.

Apple beoordeelt sneller dan voorheen

Apple is de laatste tijd veel sneller met het toelaten van applicaties en updates. Zoals in ons bericht van augustus 2009 te zien is duurde de toelatingsprocedure toen twee weken. Op dit moment geeft Apple aan dat de beoordeling ongeveer een week duurt, maar er zijn zeer veel meldingen van ontwikkelaars dat de procedure binnen 2 dagen voorbij is.

Bron: iPhoneAlley

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.