Nieuwe tarieven voor dataroaming bij T-Mobile
Redactie

De vakantie staat weer voor de deur. Veel Nederlanders gaan de komende twee maanden weer naar het buitenland op vakantie. In het verleden leidde dit vaak tot hoge telefoonrekeningen door dataroaming, maar dit jaar kan het anders als je klant bent bij T-Mobile. Deze provider geeft alle klanten vanaf morgen namelijk de mogelijkheid om internet-passen te kopen voor de vakantie.

Travel & Surf

Op 1 juli introduceert T-Mobile ‘Travel & Surf’. Deze nieuwe bundels geven je volledige controle over de kosten die je maakt met mobiel internet in het buitenland. Voordat je op vakantie gaat, kan je een zogenaamde internet-pas aanschaffen. Deze pas geeft je recht op een bepaalde hoeveelheid dataverkeer in het buitenland.

Lees meer over Travel & Surf op het blog van T-Mobile

Tarieven

De tarieven van de internet-passen verschillen per zone. In Europa zijn de kosten tijdelijk gehalveerd ter gelegenheid van de introductie. Voor een week lang onbeperkt mobiel internet betaal je slechts 7,50 op dit moment. Als je slechts een dagje weggaat, kan je ook een dagpas kopen voor één euro. Bekijk nu ook het overzicht met de beste T-Mobile iPhone aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.