Nieuwe T-Mobile abonnementen voor iPhone
Redactie

T-Mobile heeft op vrijdag 2 maart de details bekendgemaakt van de nieuwe abonnementen voor onder meer smartphones, zoals de iPhone. De prijzen worden met de lancering van de nieuwe abonnementen verhoogd. Maar daar staat ook wat tegenover.

 

Databundels worden vergroot

Uit de aankondiging van de nieuwe abonnementen blijkt in elk geval, dat de databundels worden verhoogd. Ook kun je met je iPhone onbeperkt gebruik blijven maken van internet. T-Mobile geeft aan dat de databundels van de duurste abonnementen meer mogelijkheden bieden. Op dit moment heeft het voordeligste iSmart abonnement 500 MB. Dat zal bij de nieuwe abonnementen verhoogd worden tot tussen de 1000 en 2000 MB.

Abonnement wordt duurder

Met de grotere databundels zal ook de prijs van het abonnement stijgen. Nieuwe klanten, die vanaf 5 maart een i150 abonnement afsluiten, gaan 44,50 euro betalen. Daarbij krijg je dan wel 150 credits en 1250 MB aan internet. Het goedkoopste iSmart abonnement zal 37,50 euro gaan kosten. Voor alle iSmart abonnementen geldt, dat je gratis kunt sms’en tot een maximum van 2500 berichten. Ook is de snelheid van het internet verhoogd tot maximaal 14,4 Mbps.

Naast de iSmart abonnementen, hebben de Smart Plus, Smart Start en Sim Only abonnementen van T-Mobile ook wijzigingen ondergaan.  Als nieuwe abonnee ga je meer betalen, maar je krijgt er ook meer voor terug.

Kijk hier voor een overzicht van de tarieven iPhone 4S met een Smart abonnement.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.