Nieuwe T-Mobile abonnementen op 1 maart
Redactie

T-Mobile heeft laten weten haar nieuwe abonnementen op 1 maart bekend te maken. Goed nieuws voor de iPhone gebruikers, T-mobile gaat de internet ervaring opschroeven.

De provider heeft dit bekendgemaakt bij het presenteren van de jaarcijfers.

Abonnementen

De abonnementen van T-Mobile krijgen een forse upgrade. De bestaande iSmart abonnementen krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om databundels te vergroten naar 2000 MB. Nu is het maximale 1000 MB.

Behalve dat je straks veel meer, beter en vooral sneller kunt internetten met je iSmart abonnement, gaat het ook mogelijk worden om écht onbeperkt te SMS’en. T-Mobile gaat ‘afrekenen per seconde’ ook invoeren bij iSmart.

Wat de nieuwe opties en mogelijkheden gaan kosten is nog niet duidelijk, de tarieven worden volgende week bekendgemaakt.

iPhone

Voor de iPhone gebruiker is deze ontwikkeling goed nieuws. T-Mobile laat weten de internet ervaring op alle vlakken te willen verbeteren en het voor iedereen bereikbaar te maken. Veel iPhone bezitters hebben last van het te kort aan MB’s.

Wanneer je te kort aan MB’s hebt, verbruik je simpelweg te veel internet. De ”eindeloos” online bundel is zo goed als verdwenen. Door de nieuwe abonnementen van T-Mobile, met name iSmart, moet de iPhone gebruiker weer zorgeloos en snel kunnen internetten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.