Nieuwe prijzen T-Mobile-abonnementen bekend

Wouter Nijsen
8 mei 2013, 10:34
1 min leestijd
Nieuwe prijzen T-Mobile-abonnementen bekend

T-Mobile heeft de prijzen van zijn nieuwe abonnementen bekendgemaakt, waarbij gebruikers zelf kunnen kiezen hoeveel belminuten en welke datalimiet ze nemen. De nieuwe prijzen van de T-Mobile-abonnementen gaan in vanaf 13 mei.

Lees verder na de advertentie.

Het Startabonnement kost 10 euro per maand en geeft gebruikers toegang tot onbeperkt internet en sms’en, wel met een downloadsnelheid van slechts 64 kbps. Daarbovenop kun je als klant zelf kiezen hoe groot je databundel wordt en hoeveel belminuten je wilt, waarbij sms’en altijd onbeperkt blijft.

De te bestellen internetbundels lopen op van 250 MB voor 10 euro per maand tot en met 5 GB voor 35 euro. Vanaf 250 MB krijg je een downloadsnelheid van 3,6 Mbps en vanaf 1000 MB wordt die downloadsnelheid 14,4 Mbps.

→ T-Mobile iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Voor 7,50 euro is het mogelijk om je databundel te resetten. Je krijgt dan 500 MB extra om de rest van de maand te kunnen overbruggen. Anders val je bij volledig verbruik van je databundel terug naar die 64 kbps. Vooral grootverbruikers van mobiel internet zullen goedkoper uit zijn met de nieuwe prijzen van de  iPhone T-Mobile-abonnementen.

Belminuten los van databundel

Voor 90 belminuten betaal je als klant 9 euro. Dit loopt op tot 18 euro voor 300 belminuten en 24 euro voor een onbeperkt beltegoed. Alle genoemde prijzen gelden overigens voor een regulier abonnement met een toestel; bij sim only liggen de prijzen wat lager.

De provider maakte op 1 mei bekend dat ze met persoonlijke T-mobile-abonnementen komen. Met het nieuwe model kunnen klanten hun abonnement samenstellen op basis van hun eigen gebruik, waarmee T-Mobile een einde hoopt te maken aan onverwachte kosten aan het einde van de maand.

Op de website van van de provider vind je een uitgebreid overzicht van de nieuwe T-Mobile-abonnementen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen