Nieuwe Nest thermostaat is slimmer, dunner en mooier

Nest heeft een nieuwe versie van zijn slimme thermostaat aangekondigd. Het apparaatje heeft een groter en scherper display, is een slag dunner en voorzien van enkele nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de nieuwe Nest thermostaat

Het scherm van de Nest thermostaat is met 40 procent gegroeid en heeft een hogere resolutie van 480 bij 480 pixels, waardoor het beter afleesbaar is. Dankzij de functie ‘Farsight’ licht het schermpje sneller op als je in de buurt bent, waarna je de tijd (analoog of digitaal) of de temperatuur kunt aflezen.

Verder moet de nieuwe Nest thermostaat accurater werken omdat er meer sensoren aan boord zijn die de temperatuur meten. Ongeveer een week na installatie heeft het apparaat door wanneer de bewoners van een huis wel of niet aanwezig zijn, waarop de temperatuur wordt aangepast. Zo is je huis behaaglijk warm als je thuiskomt.

Dankzij de functie Furnace Heads-Up wordt ook de staat van je oven in de gaten gehouden. Als deze zich niet automatisch uitschakelt, word je hiervan op de hoogte gesteld middels een bericht op je smartphone of op de thermostaat.

De nieuwe Nest thermostaat is nu in de VS te reserveren voor 250 dollar. Wanneer het apparaat verkrijgbaar wordt in de Benelux en wat het hier gaat kosten, is nog niet bekend. Meer over het vorige model lees je hier.

Het laatste nieuws over Nest

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.