Nieuwe iPod Touch toch zonder front facing camera?

Redactie
16 augustus 2010, 19:05
1 min leestijd
Nieuwe iPod Touch toch zonder front facing camera?

In september gaat Apple hoogstwaarschijnlijk de volgende generatie iPod Touch aankondigen. Het is nog onbekend welke onderdelen deze iPod zal bevatten, en dus gaan er vele geruchten de ronde op internet. Velen gaat uit van een iPod Touch mét front facing camera voor Facetime, maar @CDevWill denkt dat dit niet zal gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Will Strafach

Will Strafach zegt dat hij vorige week met een iPod Touch prototype heeft gespeeld waarin alleen een camera op de achterkant was verwerkt. Het is nog onbekend waar hij het apparaat vandaan had. Op internet zijn ook al verschillende foto’s van de ‘nieuwe’ iPod Touch uitgelekt. Het lijkt erop dat er al meerdere apparaten rondzwerven in de wereld bij onbevoegden.

Specificaties van de iPod Touch volgens de geruchten:

  • Retina-display
  • A4-processor
  • Betere batterij
  • Camera op de achterkant
  • Achterkant gemaakt van glas

De nieuwe iPod Touch lijkt dus weer erg veel op de nieuwste iPhone als deze geruchten allemaal kloppen. Dit is tot nu toe altijd al zo geweest. Het is echter niet ondenkbaar dat de iPod Touch ook een camera op de voorkant zal krijgen, want Apple wilt zoveel mogelijk Facetime-gebruikers krijgen binnen een korte tijd.

update: Inmiddels heeft Will Strafach zijn tweet over de nieuwe iPod Touch verwijderd. Ook heeft hij hele discussies hierover verwijderd van Twitter. Het is nog steeds niet ondenkbaar dat hij de nieuwe iPod in zijn handen heeft gehad, want hij plaatste ook al een foto van de iPhone 4 op internet voordat deze aangekondigd was. Het kan ook zo zijn dat hij een prototype uit een vroeg stadium in handen heeft gehad.

Categorie: Devices
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPod Touch
iPod Touch
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's