‘Nieuwe iPhones op 20 september te koop in Japan’
Roel van Hout

Het zal voor velen weinig verrassend zijn, maar is aan de andere kant toch vast fijn om te horen: op 20 september zullen de nieuwe iPhones in Japan over de toonbank gaan.

Het Japanse financiële dagblad Nikkei maakt melding van dit nieuws, dat de trouwe volgers van Apple waarschijnlijk wel hebben zien aankomen: vorig jaar werd er ook begin september een persevenement voor de nieuwe iPhones georganiseerd, waarna de telefoon op 21 september 2012 in Japan als een van de eerste landen werd verkocht.

nieuwe iphonesNaar alle waarschijnlijkheid zullen wij een paar dagen later in de rij kunnen gaan staan voor een nieuwe iPhone 5S. Over productieproblemen met de iPhone 5C is nog nooit iets bericht, maar het schijnt dat de toevoeging van vingerafdrukscanners de productie van de iPhone 5S parten speelt: door de zeldzaamheid van die onderdelen zal naar verwachting de iPhone 5S niet ruim voorhanden zijn.

De kleuren van de nieuwe iPhones

De afgelopen dagen gonsde het van de geruchten over een gouden iPhone. Deze wordt waarschijnlijk meer champagnekleurig (dus een lichter soort goud) en is alleen beschikbaar voor het 5S-model, niet voor de iPhone 5C. Deze verschijnt dan weer in – hoogstwaarschijnlijk – geel, blauw, groen en rood. Wil je meer lezen over de nieuwe iPhones? Dan kun je terecht in onze iPhone 5S en iPhone 5C overzichten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.