Nieuwe iPhones komen begin september’
Roel van Hout

Dat de nieuwe iPhones begin september beschikbaar worden is geen verrassing meer, maar het is altijd fijn om het nieuws nogmaals bevestigd te zien.

De Amerikaanse krant The Wall Street Journal doet dat in een rapport, waarin wordt gesproken over een ‘standaard iPhone’ met een ‘metalen case’, naast een ‘lager geprijsde versie’.

Apple heeft de grootste iPhone-fabrikant, het Chinese bedrijf Foxconn, gevraagd om begin september te beginnen met het verschepen van nieuwe exemplaren.

Nieuwe iPhones verschillen in beschikbaarheid

nieuwe iPhones

De kans bestaat echter wel dat de iPhone 5S bij verschijning een zeldzaam toestel zal zijn. Deze iPhone bevat namelijk nieuwe onderdelen die niet ruim voorhanden zijn, zoals de veelbesproken vingerafdrukscanner die naar verluidt onder de homeknop geplaatst zou worden.

Voor de iPhone 5C zullen er minder van zulke problemen optreden, aangezien die telefoon naar alle waarschijnlijkheid grotendeels gebruik zal gaan maken van bestaande onderdelen.

De iPhone 5C zal in meerdere (felle) kleuren beschikbaar worden, maar ook de iPhone 5S krijgt een nieuwe kleur: volgens aanzwellende geruchten zal deze telefoon ook in het goud beschikbaar worden gesteld.

Even je geheugen verder opfrissen? Dat kan, met onze iPhone 5Cen iPhone 5S overzichten! En als je regelmatig updates wilt met het laatste iPhone nieuws, schrijf je dan in voor de iPhone nieuwsbrief.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.