Nieuwe iPhones en iPad gevonden in iOS 4

Apple brengt elk jaar een nieuwe iPhone op de markt. Voorafgaand zijn de ontwerpers en ontwikkelaars natuurlijk al lange tijd bezig met het samenstellen van het toestel. De prototypes worden al vrij vroeg getest met de huidige firmwares, en dus kan het zo zijn dat deze toestellen in de broncodes al gevonden worden. Dit is bij iOS 4 het geval. In de broncodes zijn twee onbekende iPhones en één onbekende iPad gevonden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Broncode

In de broncode van iOS 4 zijn de iPhone 3,2, iPhone 3,3 en iProd 2,1 gevonden. De laatstgenoemde is de codenaam voor de iPad. Het is opvallend dat er twee nieuwe iPhones getest worden, want normaal gesproken is dit er maar één. Een verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat Apple bezig is met een CDMA-iPhone. CDMA is een netwerk waar wij in Nederland nog geen gebruik van kunnen maken, en dus zal deze iPhone in dat geval niet in Nederland op de markt komen.

Het is heel waarschijnlijk dat we de nieuwe iPhones pas in juni 2011 te zien krijgen. Er zijn wel geruchten van een iPhone-aankondiging in januari, maar hier hebben veel mensen geen vertrouwen in. De kans is dus het grootst dat we moeten wachten tot juni 2011 voor een iPhone-keynote.

Bron: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.