‘Nieuwe iPhone kopen kan vanaf aankomende mei’

Roel van Hout
8 januari 2014, 17:24
1 min leestijd
‘Nieuwe iPhone kopen kan vanaf aankomende mei’

In principe kun je de klok erop gelijk zetten dat Apple in het najaar met een nieuwe iPhone komt, maar opnieuw is er een gerucht opgedoken over een lancering aankomend voorjaar.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 concept

Om precies te zijn wordt er op de Chinese site Huanqiu gesproken over een lancering in mei. En dat is niet het enige: volgens de site gaat het om een phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet – een hele grote iPhone, dus. Huidige iPhones zoals de iPhone 5S hebben een scherm van 4 inch.

Ook over de binnenkant wordt al gesproken: de nieuwe iPhone zou een A8-chip aan boord hebben. Dat is op zich logisch, want iedere nieuwe iPhone heeft tot nu toe een nieuwe chip gekregen. Aangezien de iPhone 5S uitgerust is met de A7, moet de komende iPhone wel een A8 hebben die waarschijnlijk weer een stuk sneller is.

→ Lees alles over de iPhone 6 en wat je allemaal kunt verwachten van dit nieuwe Apple-toestel!

Is de nieuwe iPhone de iPhone 6?

Het is de vraag of Apple daadwerkelijk een nieuwe iPhone in mei gaat uitbrengen, al is het wel al de tweede keer dat het gerucht de ronde doet. Ergens zou het logisch zijn dat Apple de producten meer wil spreiden over het jaar: sinds de lancering van de iPad 4 in het najaar van 2012 brengt Apple al zijn apparaten in het najaar uit. Voorheen kwamen nieuwe iPads altijd in het voorjaar.

Het is ook de vraag of het om de iPhone 6 gaat: aangezien niet iedereen behoefte heeft aan een phablet zou het zomaar nog een extra product kunnen zijn. We volgen het nauwgezet!

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen