Nieuwe iPhone komt in de herfst van 2012
Redactie

De geruchten over een nieuwe iPhone vielen dood nadat de iPhone 4s verscheen. 2 maanden later komt de geruchtenstroom langzaam weer op gang. Volgens Boy Genius Report komt er een nieuwe iPhone in de herfst van 2012

Nieuw uiterlijk iPhone 5

Apple heeft volgens BGR het gebruik van nieuw materiaal voor de iPhone in de planning staan. Het gaat om een soort rubber/plastic verhouding. Het zou te vergelijken zijn met de bumper cases van Apple, maar dan geïntegreerd met de iPhone zelf, net zoals de omlijsting bij de iPhone 3G en 3GS. Deze omlijsting wordt dan de basis voor een alluminium plaat op de achterkant en natuurlijk een glasplaat aan de voorkant.

Nieuwe specificaties iPhone 5

Over de nieuwe specificaties is nog weinig bekend. Apple wil een nieuw antennesysteem gaan hanteren wat geheel om de iPhone heen zal liggen. Eerdere berichten vermeldden een groter 4″ scherm en een achterkant van alluminium zoals de iPad 2 ook heeft.

Geruchten zijn niet de waarheid, maar Boy Genius Report is een redelijk betrouwbare bron en nu de impulsieve Steve Jobs er niet meer is worden de geruchten misschien wel sneller waarheid. We zulllen het zien. 10 maanden wachten op de nieuwe generatie dus.

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.