‘Nieuwe iPhone heeft volumeknoppen aan andere kant’
Redactie

Als er binnen onbepaalde tijd een nieuwe iPhone aangekondigd gaat worden staat het altijd bom van de geruchten. Meestal zitten daar ook hoesjes tussen die de vorm van het nieuwe model laten zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Veel van deze zijn gemaakt door fabrikanten om een gerucht te vormen en aandacht te krijgen. Ook zitten er wel eens cases tussen die wel degelijk verband houden met een nieuwe iPhone. Wellicht de volgende ook.

Informatie over de iPhone 4S

Zo heeft jailbreaker @chronicwire foto’s geplaatst van de verpakking van een nieuwe case van Otter Box. Op de verpakking is duidelijk te lezen dat het voor de iPhone 4S bedoeld is.

Op de foto van de case is te zien dat de volumeknoppen aan de andere kant van de telefoon zitten. Er onder zit een poort waar het simkaartslot zal zitten.

Het zou heel goed kunnen dat de nieuwe iPhone iPhone 4S heet. Volgens Al Gore komen er namelijk twee iPhone’s uit in oktober, wat uiteraard duidt op een verbeterd model dan de iPhone 4 en een compleet nieuwe iPhone, de iPhone 5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.