Nieuwe iPhone HD weer opgedoken in Vietnam
Redactie

Opnieuw zijn er beelden van de nieuwe iPhone van de vierde generatie die naar verwachting iPhone HD gaat heten. Deze keer komen de beelden uit Vietnam.

Op het forum van Taoviet worden foto’s en beelden getoond van een iPhone die sterk overeenkomt met het eerder getoonde iPhone 4G exemplaar door Gizmodo.

Nieuwe iPhone 2010

De nieuwe iPhone houdt de gemoederen bezig. De beelden uit Vietnam tonen een iPhone exemplaar met een capaciteit van 16GB. Het zou gaan om een ‘pre-productiemodel’ die sterk overeenkomt met het exemplaar dat Gizmodo eerder in handen kreeg.

Het grootste verschil zijn de schroefjes aan de onderzijde van de iPhone uit Vietnam. Het is momenteel nog onduidelijk wat de afkomst is van de Vietnameze iPhone – het aansluiten van de iPhone op iTunes gaf geen nieuwe informatie (zie afbeeldingen – hieronder).

Lees voor meer informatie ook het bericht op het Vietnameze blog Tinhte.com (vertaald via Google Translate)

iPhone HD video

iPhone HD foto’s

We hebben al het beeldmateriaal hieronder voor je op rij gezet:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tom

  Gewoon weer een kloon uit Azië. Net zoals de eerdere ‘iPhones HD’ die we hebben zien langs komen de laatste tijd. Echt, in Azië zijn ze meesters in het namaken van artikelen. Zo ook bij de iPhone..

  Hopelijk is het snel gedaan met al dat ‘gespeculeer’ over de nieuwe iPhone 4. Daarnaast heb ik persoonlijk nooit iets geloofd van het verhaal van Gizmodo. En al helemaal niet na het zien van die brief die Apple zogenaamd had gestuurd naar hem..

  Nogmaals, dit is hem niet en gaat het zeker ook niet worden.

 • Tan

  Dag Tom,

  Ben het volkomen met je eens..die speculaties gaan nergens over. En ja wat dan nog dat het waar is?Iedereen die even 4 weken geduld heeft, hoeft niet meer te speculeren. We zien het wel.

  Tabee

 • paz

  @Tom, klagen over speculeren en het vervolgens zelf doen? Welke helderziende cursus heb je gedaan? Of heb je toevallig inside info? Ik vindt het zo bijzonder dat mensen iets “zeker” weten in bij dit soort zaken. Bron graag!!!