Nieuwe iPhone ads: Backpacker, Dog Lover en Family Man
Redactie

Apple heeft drie nieuwe iPhone ads uitgezonden op de Amerikaanse televisie en op haar site. Zoals gewoonlijk gaan de filmpjes over applicaties die alles net iets eenvoudiger maken. Dit maal zijn het drie applicaties: Backpacker, Dog Lover en Family Man.

In Backpacker gaat het over een jongen die zijn diploma behaalt heeft en een reis naar Spanje maakt. Hij zoekt een hostel uit met Hostelworld, stuurt zijn moeder foto’s met de Photo’s en Mail app en krijgt vertaalhulp met Jibigo.

In Dog Lover gaat het over een vrouw die vertelt dat ze altijd al een hondje wou. Via Petfinder vond ze een hondje in een asiel en alle foto’s van de hond plaatste ze op Facebook. Met Hey Walkies vond ze honden uitlaat parken en met iCam kan ze overal via de webcam naar haar hondje kijken.

Family Man gaat erover dat de hele familie de iPhone te gek vind. Oma kan zo alle filmpjes zien van de kleinkinderen, mama bekijkt nieuwe recepten met de applicatie van Jamie Oliver en de zoon speelt met Elmo’s Monster Maker (US only). En zelf gebruikt hij Viper SmartStart om zijn auto te bedienen.

Weer drie leuke ads van Apple hoewel we dat niet over alle ads kunnen zeggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.