Nieuwe iPhone 6 onderdelen te zien op foto’s

Rutger Otto
14 augustus 2014, 8:49
2 min leestijd
Nieuwe iPhone 6 onderdelen te zien op foto’s

De Russische leverancier van luxe iPhones Feld & Volk lekken de laatste tijd veel foto’s van nieuwe iPhone 6 onderdelen. Nu is het weer raak, met een nieuw setje kiekjes van onder meer de powerknop, de simkaarthouder én een beter zicht op de iPhone 6 voorkant.

Lees verder na de advertentie.

In de maand voordat Apple haar nieuwste vlaggenschip presenteert, duiken steeds meer gedetailleerde foto’s op van nieuwe iPhone 6 onderdelen. Hoe Feld & Volk precies aan de spullen komt, is onbekend, maar de foto’s zien er serieus genoeg uit om een completer beeld van de komende iPhone krijgen.

iPhone 6 binnenkant en knoppen

Eén van de foto’s toont de binnenkant van de iPhone 6, zodat je kunt zien waar de ruimte zit voor de frontcamera en voor de nabijheids- en lichtsensoren.

nieuwe iphone 6 onderdelen 1

Op andere plaatjes zijn close-ups van de mute-knop en de powerknop te zien. Je kan op de foto’s goed zien dat er een zilveren afwerking is gebruikt. Volgens MacRumors verschilt de mute-knop van recentelijke iPhones, omdat deze aan de binnenkant wordt bevestigd met pinnen in plaats van een plat onderdeel dat in het toestel werd geschoven. Dat komt misschien doordat de schermranden van de iPhone 6 afgerond zijn. Als we de geruchten mogelijk geloven, zal de powerknop naar de rechter zijkant verplaatsen, zodat je daar beter bij kunt.

nieuwe iphone 6 onderdelen 4

iPhone 6 voorkant

Interessant is ook de foto van de voorkant van het toestel, van schuin onderaf genomen. We zien een gat waar de homeknop moet komen, maar we hebben ook beter zicht op de afgeronde schermranden.

Als laatste biedt Feld & Volk een kijkje op de nieuwe simkaarthouder. Op zich weinig nieuws onder de zon, behalve de zilveren metalen afwerking van het component.

nieuwe iphone 6 onderdelen 5

Naar verwachting introduceert Apple de iPhone 6 op een media-evenement op 9 september. Het toestel moet in twee varianten uitkomen: 4,7-inch en 5,5-inch. Onduidelijk is nog of ze gelijktijdig uitkomen. Check onze iPhone 6 pagina voor een volledig overzicht.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen