Nieuwe iPhone 6 foto’s zijn de duidelijkste tot nu toe

Rutger Otto
27 augustus 2014, 14:00
2 min leestijd
Nieuwe iPhone 6 foto’s zijn de duidelijkste tot nu toe

De stroom aan iPhone 6 foto’s lijkt oneindig en gaat door tot de vermeende aankondiging van het nieuwe toestel op 9 september. Nu zijn er weer nieuwe plaatjes opgedoken. Betere foto’s van de iPhone 6 zagen we niet eerder. Maar is het echt?

Lees verder na de advertentie.

Duidelijke iPhone 6 foto’s

De Apple iPhone 6 foto’s zijn afkomstig van uneedtech.com en tonen het nieuwe toestel van Apple in volle glorie. Althans, als dit echt is. Anders is het alsnog een prima mockup die alle geruchten duidelijk bundelt en in beeld brengt.

Op de foto’s zijn zowel een witte iPhone 6 als een versie in Space Gray te zien. Het zou gaan om een 4,7-inch model. De plaatjes geven vooral een uitstekend beeld van hoe de afgeronde schermranden van het toestel eruit kunnen zien. Duidelijk is ook dat de powerknop aan de rechterkant zit en dat de volumeknoppen links een langwerpige vorm hebben gekregen. Onderaan het toestel zie je dat de speaker is vernieuwd en aan de achterkant valt op te merken dat de ring van de cameralens iets uitsteekt.

iPhone 6: echt of nep?

Bekijk deze foto’s dan ook puur voor de vorm en de knoppen. Want details op de plaatjes verraden dat dit waarschijnlijk geen echte modellen zijn. Zo zijn op de verschillende schermen alle standaard apps van Apple te zien, behalve de Gezondheids-app waar Apple zo mee pronkt. Ook op de doos valt het app-icoon niet te ontwaren.

Daarnaast is het vreemd dat het ene toestel een Engelse iOS draait, en de andere een Chinese. Het kan best zo zijn dat dit echte iPhone 6 telefoons zijn, maar het is ook mogelijk dat deze toestellen knappe mockups zijn, die draaien op een Android-versie die iOS nabootst, zoals we de laatste tijd vaker gezien hebben.

Neemt niet weg dat deze foto’s het beste beeld geven van de iPhone 6 zoals het toestel kan worden tot nu toe.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Categorie: Geruchten
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen