iPhone 5S foto’s opgedoken
Roel van Hout

Vanuit de gedachte ‘één dag geen gelekte iPhone 5S foto’s is een dag niet geleefd’, bieden we je hier de meest recente kiekjes van Apple’s aankomende iPhone aan.

Nu de release van de iPhone 5S steeds dichterbij komt, neemt het aantal foto’s zowel qua hoeveelheid als qua kwaliteit zienderogen toe. MacRumors plaatste onderstaande iPhone 5S foto’s het eerste:

iPhone 5S foto's

Zoals duidelijk te zien is toont de foto de binnenkant van de iPhone 5S. Dat lijkt misschien jammer maar is het niet: de algemene verwachting is namelijk dat de iPhone aan de buitenkant ongewijzigd blijft. Dat was met de iPhone 4S immers ook het geval: de buitenkant was vrijwel volledig identiek aan die van de iPhone 4, voor de grote veranderingen moest je aan de binnenkant zijn.

En dat is ook nu het geval. Als deze iPhone 5S foto’s echt zijn, dan krijgt Apple’s nieuwste telefoon een nieuwe chip. Men dacht dat Apple’s nieuwste en meest krachtige chip, de A6X die in de nieuwste iPad zit, in de telefoon zou worden gestopt maar het lijkt erop dat er nóg een nieuwere (en dus krachtigere) chip in de telefoon komt. Dat is goed nieuws voor bijvoorbeeld gamers, omdat de iPhone nog mooiere en grotere spellen kan gaan draaien. Maar ook onderweg video’s bewerken wordt er een stuk gemakkelijker door.

iPhone 5S foto’s tonen nieuwe flitser

Ook te zien is de nieuwe flitser van de iPhone. We schreven eerder al in ons iPhone 5S geruchtenoverzicht dat deze een dubbele flitser zou krijgen, en dat lijkt nu dus te gaan kloppen. Zoals te zien op onderstaande foto krijgt de iPhone een rode en gele flitser. iPhone 5S foto'sDe iPhone 5S bepaalt zelf wanneer welke flits het best gebruikt kan worden. Een welkome verbetering van de camera, omdat die nu soms nogal fel kan flitsen – Nokia maakte er in een recente reclame nog grapjes over.

Via: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.