Nieuwe iPhone 5C foto’s verschenen
Roel van Hout

Nu de waarschijnlijke onthulling van de iPhone 5C steeds dichterbij komt, neemt de kans dat er complete exemplaren uitlekken steeds verder toe. De Taiwanese acteur Jimmy Lin heeft nieuwe iPhone 5C foto’s op internet geplaatst.

Lin is geen onbekende: vorig jaar was hij ook al een van de eerste consumenten die de iPhone 5 in handen wist te krijgen. De kans is dan ook groot dat de nieuwe iPhone 5C foto’s, die de acteur op de Chinese site Weibo plaatste, echt van het daadwerkelijke toestel zijn.

iPhone 5C foto's

Lin lijkt het echter nog niet zeker te weten: bij de foto’s plaatste Lin het bijschrift: ‘Is dit de veelbesproken iPhone 5C?’ Nog maar even, en we zullen het weten.

iPhone 5C komt steeds dichterbij

Naar verluidt zal Apple de nieuwe iPhone op 10 september onthullen, tijdens een presentatie waar naar verwachting ook de iPhone 5S aan het publiek wordt voorgesteld. De iPhone 5C zal een plastic achterkant krijgen, en naar verwachting in meerdere kleuren verschijnen: deze week lekten er rode, groene, blauwe en gele knoppen uit.

Wil je even je geheugen opfrissen? Lees dan vooral even ons iPhone 5C overzicht, voor een gedetailleerd overzicht van wat er de afgelopen maanden bekend is geworden over het toestel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.