Nieuwe iPhone 5 case licht op bij notificatie
Redactie

Vooralsnog was er geen goede oplossing om een melding via een lichtje of notificatielampje te ontvangen, door de Sparx case komt daar nu een einde aan. Het is onder de instellingen ‘toegankelijkheid’ mogelijk om de led-flitser van de iPhone te activeren bij een melding, door de nieuwe case zal het licht aan de voorkant van de iPhone duidelijk te zien zijn.

Sparx: uniek en vernieuwend

De Sparx case is de enige in zijn soort en daarmee zeer vernieuwend, de makers hebben geprobeerd om het probleem met de notificaties per flitser te verhelpen, met succes!

De bovenkant van de case bestaat uit doorzichtig plastic, de rechterbovenkant licht op zodra er een melding binnenkomt. Zo kunnen gebruikers duidelijk zien wanneer er iets binnenkomt, ook als de iPhone op de achterzijde ligt.

Project

Voor iedereen die enthousiast is geworden van het concept, is het nog even wachten geblazen. Het gaat namelijk om een project van Kickstarter, het hoesje zal pas écht te koop zijn als er voldoende geld is ingezameld voor de realisatie van de accessoire.
http://www.youtube.com/watch?v=4PN1D7A5ZIg

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.